Webshop beheerder/
digital marketeer

Wat wij jou bieden

Jouw profiel

Taken

Word jij een van onze webshop beheerder/digital marketeer?

Jouw uitdaging

Ben jij iemand die het leuk vindt om met alle aspecten binnen digitale marketing bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als webshop beheerder/digital marketeer zorg jij ervoor dat de webshops blijven draaien en worden geoptimaliseerd. Het is daarom belangrijk dat je analytisch bent ingesteld en analyses kunt vertalen naar praktisch uitvoerbare plannen. Je bent in staat om te achterhalen wat ten grondslag ligt aan eventuele conversiedalingen en weet hier oplossingen voor te bedenken. Programma’s waar je mee zult gaan werken zijn: Google Analytics, Google Merchant Center, Google Ads, Google Tag Mananger, Google Search Console, WordPress en Siteground. Daarnaast zul je ook marketingproject opzetten, met als doel om de verkopen op de webshops te optimaliseren en de naamsbekendheid te vergroten. De werkzaamheden voer je zeker niet alleen uit. Agro de Arend heeft een volwaardig marketing- en salesteam waar jij nauw mee gaat samenwerken. Dit is niet alleen gezellig, maar zorgt er ook voor dat je op ieder moment input kan vragen van je team, om zo tot nieuwe inzichten te komen.

Ons bedrijf

Op de dag van vandaag is Agro de Arend een onderscheidend internationaal handelsbedrijf en kennispartner in de groensector met een sterke focus op een volledig assortiment service, veiligheid en duurzaam ondernemen, onze hands-on mentaliteit past daar volledig bij. De basis is daarmee gelegd voor een gezonde toekomst en verdere groei. Agro de Arend is onderdeel van de van Wesemael groep, die een sterke marktpositie heeft in alle sectoren in de land- en tuinbouw alsmede de gehele groensector.

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met onze personeelszaken via personeelszaken@agrodearend.com of 0488-483275

Sluitingsdatum vacature: Zaterdag 20 april 2024

Sollicitatieformulier