(Fin.) administratief medewerker

Wat wij jou bieden

Jouw profiel

Taken

Word jij onze administratief medewerker?

Jouw uitdaging

Heb jij een speurneus voor onvolledigheden en heb je daarnaast ervaring met administratie? Door het aanbieden van een aantal vaste taken en verantwoordelijkheden willen wij jou motiveren een proactieve houding aan te nemen waardoor administratieve processen constant kunnen worden verbeterd. Je bent verantwoordelijk voor de administratie, je verzorgt de urenregistratie en je houdt de personeelsdossiers up to date. Je werkt daarbij nauw samen met onze financieel controller.

Ons bedrijf

Op de dag van vandaag is Agro de Arend een onderscheidend internationaal handelsbedrijf en kennispartner in de groensector met een sterke focus op een volledig assortiment service, veiligheid en duurzaam ondernemen, onze hands-on mentaliteit past daar volledig bij. De basis is daarmee gelegd voor een gezonde toekomst en verdere groei. Agro de Arend is onderdeel van de van Wesemael groep, die een sterke marktpositie heeft in alle sectoren in de land- en tuinbouw alsmede de gehele groensector.

Heb je nog vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met onze personeelszaken via personeelszaken@agrodearend.com of 0488-483275.

Sluitingsdatum vacature: Maandag 2 januari 2023

Sollicitatieformulier